LLOGUER PER A GRUPS TERAPÈUTICS


Cal Rossinyol és un lloc íntim i tranquil on els grups terapèutics tenen totes les instal·lacions a la seva disposició per poder fer els cursos o tallers sense haver de compartir-les. Els recursos naturals que ofereix propicien els treballs personals i afavoreixen els moments de quietud i silenci necessaris per als processos terapèutics. La situació de la masia fora d’influències d´antenes i ones electromagnètiques garanteix el descans nocturn i el rendiment i la concentració diürn. Així mateix, el privilegi de ser al mig de la natura i envoltada de camps i boscos, n’asseguren una estada molt agradable i relaxada; podeu passejar vora la Ribera Salada, que és molt a prop, o bé banyar-vos en aquest riu d’aigua neta i transparent, a més de gaudir, des de l’era, d’espectaculars postes de sol i cels estrellats.

L’interior de la casa és càlid i acollidor i té una capacitat per a quinze persones:
· Habitació individual per al/la terapeuta
· Cinc habitacions (dobles i triples)
· Tres banys complets (un per planta)
· Sala/menjador
· Sala de lectura de 50m2

La sala de treball, situada al costat de la masia, té 60 m2. És una sala lluminosa i càlida on la natura entra a través de les grans finestres creant un espai molt acollidor i còmode per treballar. Està equipada amb aire condicionat, parquet, equip de música, coixins, mantes…

A Cal Rossinyol, també, us oferim el servei d’unes cuineres formades en dietes energètiques i saludables que us ajudaran a tenir cura de la dieta més apropiada durant la vostra estada, adaptant els menús a les necessitats generals del grup i atenent els casos particulars.